12,90€

Petalca-shampoo, 220 ml

Petalca-shampoo, 220 ml
Yrttiuutteista valmistettu Shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti ja ravitsee hiusjuuria. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai sakeutusaineita. Luonnollisesti puhtaat, kiiltävät ja helppohoitoiset hiukset.

Käyttöohje:
Hiero hellävaraisesti kaikkialle hiuksiin sekä päänahkaan. Huuhtele huolellisesti vedellä. Toista tarvittaessa.

Ainesosat:
• Amblapuun hedelmät
Ambla tunnetaan korkeasta C-vitamiinipitoisuudesta. Se lisää hiusten kiiltoa ja pehmeyttä, vähentää päänahan kuivumista sekä sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, ravitsevat hiusten juuria.
• Bhibitaki (Terminalia Bellirica)
Intiassa yleisesti kasvava hedelmä. Antibakteerinen ja nuorentava vaikutus iholle ja hiuksille. Sisältää runsaasti vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja. Parantaa hiusten laatua ja lisää kasvua.
• Rohtoketapani (Terminalia Chebula)
Eteläaasialainen ikivihreä puu, jonka pähkinää muistuttavilla hedelmillä on tulehdusta estävä, puhdistava, sienen kasvua ehkäisevä, haavoja parantava ja antibakteerinen vaikutus. Käytetään erilaisten ihoallergioiden, ihon tulehdussairauksien ja nokkosihottuman hoidossa.
• Shikakai (Acacia concinna)
Käytetään Intiassa perinteisesti shampoissa, kutsutaan 'hiuksien hedelmäksi'. Hoitaa hilsettä ja erilaisia iho-ongelmia sekä vahvistaa hiusten juuria, tukien hiusten kasvua. Matala pH, erittäin mieto. Puhdistaa pesemättä pois ihon omia luonnollisia rasvahappoja. Toimii myös hoitoaineena palauttaen hiuksiin kiiltoa ja eloa. Luonnollinen hillintä harmaantumiselle.
• Kiinansaippuamarja (Sapindus Mukorossi)
Sisältää saponiinia, joka toimii saippuan tavoin puhdistavana aineena. Käytetään yleisesti ayurvedisissä saippuoissa sen psoriasista ja erilaisia tulehduksellisia ihosairauksia hoitavan vaikutuksen vuoksi. Hoitaa myös hilsettä, on antimikrobinen, ja sen avulla voidaan häätää myös täitä.
• Tislattu vesi
• Emulgaattori (vähimmäismäärä).

Pakkauskoko:
220 ml
Tuotearviot
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Me Hyväksymme
Tietoa valmistajasta
Angelina
Angelina Kotisivu
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Suomi English
osCommerce